5 idei de ouă umplute pentru masa festivă de Paște

Ouăle umplute – un aperitiv extrem de popular și versatil care nu trebuie să lipsească de pe masa festivă de Paște. Umplute, umplute, dar cu ce? Nu ai inspirație? Nicio problemă, doar alege din variantele de mai jos, trebuie să găsești cel puțin una care să fie pe placul tău și al musafirilor pe care îi vei avea!

Ouă umplute cu peşte şi legume

shutterstock_26303519022

Amatorilor de pește, varianta aceasta este pentru voi. Combinația perfectă de pește afumat și legume proaspete pentru aceste ouă umplute o găsiți aici.

Ouă umplute cu brânză de oi

oua-umplute brz oi2

Friptură de miel pe masă, brânză de oi în ouăle umplute: perfect! Umplutura pentru aceste ouă este cea mai simplă și pe placul tuturor, și o faci după indicațiile de aici.

Ouă umplute şi rulouri de şuncă

SF3253112

Cea mai sănătoasă variantă de ouă umplute este aceasta, datorită abundenței de legume proaspete din compoziție. Le poți da și celor mici, cu încredere. Rețeta o găsești aici.

Ouă umplute cu pastă de măsline

oua paste masline

Pentru cei care vor un aperitiv ușor iute și extrem de cremos și aromat, aceasta este alegerea potrivită. De la ce iute? Răspunsul și rețeta le găsiți aici.

Ouă umplute cu cașcaval vegetal și cartofi

oua-umplute

Ți-a mai rămas ceva cașcaval vegetal din timpul postului? Nicio grijă, nu va rămâne uitat în frigider doar pentru că a venit Paștele! Îl poți integra în rețeta aceasta simplă și delicioasă, făcută după pașii de aici.