Plajele spectaculoase din regiunea Preveza: cele mai bune locuri pentru relaxare și distracție

Te pregătești să descoperi sclipirea soarelui pe nisipul fin al plajelor din Preveza? Ai făcut o alegere excelentă, pentru că vei vizita una dintre cele mai frumoase regiuni din Grecia. Iată care sunt plajele pe care să mergi, pentru relaxare și distracție, în stilul tău!

Plaja Monolithi

Descoperă una dintre cele mai lungi plaje din Europa, cu nisip fin și ape limpezi. Este ideală pentru relaxare datorită spațiului vast, dar și pentru sporturi nautice.Te așteaptă 22 de kilometri de țărmuri albe, într-un decor feeric. 

Fie că te pasionează plimbările în natură sau sporturile nautice, la Monolithi vei găsi tot ce ai nevoie ca să te simți minunat. Ca să te convingi, rezervă un zbor din București către Preveza de pe Vola.ro  și savurează farmecul irezistibil al litoralului Mării Ionice.

Plaja Valtos

Situată în apropierea orașului Parga, Valtos este o combinație perfectă de relaxare și distracție, cu baruri pe plajă și facilități pentru schi nautic, parasailing, scufundări și navigație. După o zi plină de acțiune, tavernele și barurile locale pe plajă îți oferă relaxare și o binemeritată întâlnire cu deliciile gastronomiei grecești.

Plaja Lichnos

Cunoscută pentru apele sale clare și peisajele pitorești, Lichnos este plaja ideală când vrei să te relaxezi și să se bucuri de natură. De asemenea, oferă posibilități pentru snorkeling și alte activități acvatice. În apropiere se află numeroase trasee de drumeție, poți chiar să explorezi peșterile marine din zonă. 

Plaja Alonaki

Te va impresiona această plajă liniștită, înconjurată de dealuri înverzite care oferă un peisaj natural spectaculos. Alonaki este vestită datorită apelor sale albastre și cristaline, ce creează o armonie de culori cu nisipul alb, ce capătă străluciri de aur sub razele soarelui de amiază. Te așteaptă aici un cadru idilic pentru relaxare în vacanța la Preveza.

Plaja Ammoudia

Situată lângă râul Acheron, plaja Ammoudia îți oferă relaxare și, mai ales, multiple opțiuni de distracție. Poți să pornești în trasee pe râu, cu bărci mici sau canoe. Se organizează petreceri în aer liber și picnicuri, unde vei savura delicii culinare grecești. Poți chiar să te aventurezi într-o croazieră către insula Paxos, ca un adevărat marinar!

Plaja Kerentza

O plajă mai puțin cunoscută, dar foarte frumoasă, Kerentza îți oferă o atmosferă liniștită și peisaje superbe. Merită s-o incluzi în programul tău de vacanță la Preveza, pentru că este un loc ideal pentru relaxare și fotografii spectaculoase, cu țărmurile sălbatice, înconjurate de o vegetație luxuriantă, cu pini verzi și măslini pitici.  

Adaugă la colecția de plaje din Preveza și zone populare, precum Kanali și Skala. Sunt recunoscute pentru facilitățile oferite turiștilor de toate vârstele, de la prichindeii pasionați de jocuri pe plajă, până la seniorii în căutare de liniște și relaxare.

Fie că vrei să te distrezi la petreceri mondene, să mergi cu familia în croazieră sau să înveți sporturi nautice, găsești în această regiune din Grecia tot ce ai nevoie pentru o vacanță memorabilă!

Articolul Plajele spectaculoase din regiunea Preveza: cele mai bune locuri pentru relaxare și distracție apare prima dată în Stiri Zilnic.