TU DE UNDE ÎȚI CUMPERI ECHIPAMENT PENTRU JOCUL DE AIRSOFT?


Tipurile de arme airsoft diferă după:

  • producător;
  • materialul caroseriei;
  • tipul de unitate.

Arma din jocul airsoft se numește replică, dar numele mai frecvent în rândul fanilor este acela de unitate.

Se numește replică deoarece ea copiază cu exactitate armele militare reale. Se bazează pe principiul transmiterii mișcării folosind aer sau gaz.

Informații de care ai nevoie pentru a alege o armă airsoft

Armele de airsoft de la Dakka.ro diferă în ceea ce privește tipul (pușcă de asalt, pușcă simplă, pistol), țările de producție, modul de acționare și chiar materialele din care sunt confecționate componentele lor.

  1. După materialul de fabricație

Confortul și comportamentul unei arme soft  în luptă depinde de materialul de fabricație. Metalul și plasticul sunt principalele componente pentru producția de arme airsoft.

Siluminiul, aluminiul, lemnul și plasticul sunt folosite pentru elemente tehnice externe: stoc, forend, mâner pistol, magazie, sistem de țintire. Puterea și greutatea materialului afectează vizibil costul armei.

Arme din plastic airsoft

Există replici care au o asemănare completă cu originalul. Cele mai multe arme moderne au un receptor de plastic cu forend. Pentru confecționarea lor se folosește plastic ABS, care se distinge printr-un raport bun de siguranță și rezistență la temperaturi extreme.

În plus, carcasa din plastic este mai ușoară decât una din lemn sau metal.

Un alt motiv pentru producerea de arme din plastic airsoft este prețul scăzut al acestora.

Principalele dezavantaje ale acestui material:

  • își pierde rapid caracteristicile estetice, zgâriind cu ușurință fără posibilitatea de a elimina defectele;
  • unele unități airsoft se rup ușor, de obicei în punctele în care șuruburile de fixare sunt strânse.

Armele airsoft de metal

Sunt mai grele, mai impresionante și, evident, mai scumpe.

Un dezavantaj semnificativ al acestor arme este greutatea, în special la cele din oțel inoxidabil. În medie, masa unei astfel de arme va fi de aproximativ 3 – 4 kilograme, ceea ce într-o partidă cu o durată medie sau lungă va fi un impediment major pentru utilizator.

În același timp, piesele metalice necesită o manipulare atentă, care nu diferă în acest sens de cele confecționate din plastic.

Arme airsoft din lemn

Un grup rar de arme airsoft sunt replicile cu mai multe elemente din lemn. Există un singur motiv pentru utilizarea acestui material: acuratețea istorică. Pușca AK-47, M14, au piese din lemn, iar armele folosite pentru a juca airsoft respectă acest lucru.

Armele airsoft cu piese din lemn nu tolerează excesul de umiditate: mai întâi se umflă, apoi se usucă și se crapă.

După tipul de armă

În airsoft, majoritatea trăgătorilor moderni folosesc arme primare și secundare. Arma principală este de obicei o mitralieră sau o pușcă automată. Mai puțin frecvent, ei folosesc o pușcă cu lunetă sau o mitralieră.

O replică a unui pistol acționează ca o armă auxiliară, mai rar se folosește o mitralieră cu țeavă scurtă sau o mitralieră. Pentru a face partida mai realistă, uneori se folosește și o a treia armă, care este o replică a unui cuțit de luptă.

Mitraliere sau puști automate

Cu excepția reconstituirii unor scene de luptă, a jocurilor de rol, arma principală a jucătorului de airsoft este o pușcă de asalt din seria AK sau M.

Seria AK

Seria AK este reprezentată de replici ale diferitelor modificări ale puștii de asalt Kalashnikov.

Seria M

Este inutil să vorbești mult despre seria M, datorită faptului că gama acestei puști de asalt automate fabricate în America este imensă.

Pistole

Se poate alege fie un pistol cu ​​gaz, un electro-pneumatic sau doar un pistol pneumatic. Totul va depinde doar de preferințele personale.

Articolul TU DE UNDE ÎȚI CUMPERI ECHIPAMENT PENTRU JOCUL DE AIRSOFT?
 apare prima dată în Stiri Zilnic.