Aperitive diverse cu emmentaler

Aperitive diverse cu emmentalerAperitive diverse cu emmentaler
Mai jos va prezentam cateva idei de aperitive cu emmentaler. Cum putem pregati un platou atractiv pentru copii care sa fie pe placul lor. Nimic mai simplu. Fan Branza ne provoaca si de aceasta data sa pregatim ceva bun cu emmentalerul junior care sa fie sanatos si bun. Iata mai jos la ce ne-am gandit noi. Cantitati exacte nu va vom da caci fiecare pregateste dupa plac si dupa necesitate.

Alte retete la fel de interesante, aperitive, mancaruri, deserturi cu branza si alte produse lactate gasiti in sectiunea Retete Delaco

Ingrediente Aperitive diverse cu emmentaler

1 pachet Emmentaler Junior de la Delaco
rosii cherry, ardei gras, salam uscat
castraveti,morcovi
maioneza
scobitori

Preparare Aperitive diverse cu emmentaler

Simplu de realizat aceste Aperitive diverse cu emmentaler. Varfurile de la ardei se taie. Peste ele punem cate o jumatate de rosie cherry din care scoatem in prealabil miezul. Deasupra punem cateva bobite de maioneza, astfel obtinem ciupercutele. Baza la ardei se taie si se lasa cateve fire ce formeaza un fel de petale.

loading…

Aperitive diverse cu emmentaler

Aperitive diverse cu emmentaler

Feliile de salam se taie pe jumatate, peste aplicam fasii de ementaler. Se rasucesc si se pun in mijlocul gol de ardei decupat. Se trage pe scobitoare si se pune pe platou alaturi de ciupercute. Pe alte scobitori pregatim diverse aranjamente cu castraveti, morcovi, ementaler, rosioare.

Se vor aseza si acestea pe platou langa celalate sortimente pregatite dinainte. Prepararea acestor aperitive este una simpla si tine mult de imaginatia fiecaruia cum le pregateste.

Aperitive diverse cu emmentalerImportant este ca platoul ce rezulta sa fie unul atractiv si pentru un copil care in alte conditii nu ar accepta sa deguste produsele lactate.
Speram sa fim de ajutor atat mamicilor cat si bunicilor ce vor sa puna pe masa gustari cu branza pentru cei mici. Sa aveti spor !