Salata de Avocado cu Cascaval

Salata de Avocado cu CascavalSalata de Avocado cu Cascaval 
Este destul de greu sa determini copilul sa manance cu placere branzica, cascavalul, laptele. Fan Branza s-a gandit ca acest Cascaval, Nasturii Lunii de la Delaco pentru juniori va fi mai usor acceptat de acestia. Cred si eu , fata de clasicul cascaval este mai fin, mai cremos, mai moale.

Prin urmare nu ar avea de ce sa nu fie acceptat in cele din urma. Totusi copilul trebuie pe langa cascaval sa aiba si un aport de legume, combinatia optima fiind zic eu aceasta legume-cascaval.

Salata de Avocado cu Cascaval 

Iata in cele ce urmeaza am sa va prezint o Salata de Avocado cu Cascaval,  foarte usor de preparat si rapida, perfecta pentru o gustare sau cina pentru copii, dar si pentru adulti.

Alte retete cu aperitive, feluri principale, deserturi cu branza si alte produse lactate gasiti in sectiunea, Retete Delaco.

loading…

Ingrediente Salata de Avocado cu Cascaval 

2 bucati de avocado coapte
10 rosii cherry taiate cubulete
salam uscat sau sunca presata taiata cubulete
cubulete de Cascaval -Toni Junior- Delaco
sare, piper dupa gust
suc de lamaie cateva picaturi

Preparare Salata de Avocado cu Cascaval 

Avocado se taie pe jumatate, se indeparteaza samburele si se indeparteaza miezul. Cascavalul se taie cubulete. Rosiile se taie pe jumatate, se indeparteaza miezul si se taie cubulete. Salamul, sau sunca se taie cubulete. Miezul de avocado se paseaza cu furculite, se stropeste cu suc de lamaie si se amesteca cu rosiile, sunca si cascavalul taiat.

Salata de Avocado cu Cascaval

Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Cojile de avocado se umple cu aceasta salata se lasa pentru cel putin 1 ora la rece dupa care se poate servi cu paine prajita sau ca atare.

Salata de Avocado cu Cascaval

Speram sa va fie pe plac aceste retete si sa le incercati cat de curand. Va asteptam cu impresii si idei de preparare pentru avocado.
Pofta Buna !!!!