Pui Lo Mein

Preparare

Pui Lo Mein – ideal pentru o cină rapidă, sănătoasă, sățioasă și delicioasă, pentru întreaga familie. În numai 30 de minute și doar cu 10 minute “furate” de timpul de preparare vă puteți așeza la masă, după o zi grea de muncă. Cel mai bun lucru la această rețetă? Ai nevoie de un singur vas pentru a o prepara, nu mai umpli chiuveta de un milion de vase, ca de obicei, pentru un singur fel de mâncare. Să trecem la treabă!

  1. Într-un vas mare, în care să îți încapă toate ingredientele lejer, adaugă, în această ordine: puiul, apoi pastele, apoi restul ingredientelor. Acoperă vasul. Adu la fierbere, la foc mare. Acoperă și micoșorează focul la mediu-mic.
  2. Lasă să se facă, acoperit, timp de 15 minute, amestecând ocazional. Apoi până când majoritatea lichidului se duce și puiul se pătrunde.
  3. Îndepărtează capacul și lasă mâncarea să se “odihnească” 5 minute până o servești.
  4. lo mein
*Versiunea originală a rețetei conține tăieței Lo Mein cu ou, dar cum la noi nu se găsesc, putem folosi fără probleme spaghete sau alt tip de tăieței.
*Dacă vreți să faceți această mâncare de post, e simplu: doar scoateți puiul și puneți supă de legume în loc de cea de pui.

Alte rețete asemănătoare:

Tăieţei cu ciuperci şi usturoi

Wok de tăieţei chinezeşti

Tăiţei cu pui şi caju