Aperitiv din Crema de Branza

Aperitiv din Crema de BranzaAperitiv din Crema de Branza
Acest Aperitiv din Crema de Branza este bun atat pentru copii cat si pentru adulti. Cum stim copii sunt mai reticenti la branzica asa ca incercam sa le pregatim gustari cat mai atractive care sa ii faca sa manance cu placere. Stim cu totii cat este de importanta in alimentatie aportul de calciu pe care il asimileaza organismul nostru prin consumarea produselor lactate. Asa ca neaparat trebuie sa ne educam pe noi insine si pe copiii nostri sa consume cat mai mult lapte si branza.

Din aceste cubulete Crema de branza, se pot pregati diverse gustari. Nu necesita a fi special condimentate, ele fiind perfecte pentru a le pregati direct. Am ales o varianta simpla de a le prezenta si sper sa va fie pe plac si sa le incarcati si voi. Acest Aperitiv din Crema de Branza se poate orna si cu alte variante de verdeturi, nu doar cu ce am prezentat in reteta. Variante sunt o multime, trebuie doar sa aveti putina imaginatie.

Va recomandam sa rasfoiti si alte retete cu produse lactate, feluri principale, supe, deserturi in sectiunea, Retete Delaco.

Pentru trei puisori avem nevoie de 1 cutie cu 6 cuburi de branza ambulate individual , Crema de Branza.

loading…

Aperitiv din Crema de Branza

Ingrediente Aperitiv din Crema de Branza

1 cutie Crema de Branza (Puterea Leului) – Delaco
1 morcov razuit pe razatoarea fina
marar verde taiat marunt (sau alte verdeturi)
piper boabe si cateva felii de morcov

Aperitiv din Crema de Branza

Preparare Aperitiv din Crema de Branza

Din cubuletele de branza modelam cu mainile putin umezite bile. Se dau 3 prin mrcovul razuit si 3 se dau prin marar verde taiat marunt. Se pun una peste peste cealalta , una verde peste una portocalie, se pun ca ochisori 2 boabe de piper.

Aperitiv din Crema de Branza

Din cateva felii de morcov facem crestele si ciocul pentru puisor si le atasam la bila de branza.

Aperitiv din Crema de Branza

Aperitivul este gata pentru a fi servit copiilor de acum, dar arata foarte bine si pe un platou langa alte aperitive la masa de Pasti !